For å få trafikk til nettstedet ditt, må du delta i praksis med søkemotoroptimalisering , også referert til som SEO. Det endelige målet med søkemotoroptimalisering er å få et bestemt nettsted til å vises på de første sidene i et søkemotorresultat. Det er søkemotorer som genererer mest søkemotortrafikk.

En fin måte å få flere folk til nettstedet ditt er å liste opp nettstedet ditt med Google, slik at når folk søker gjennom Google, kommer siden din opp. Hvis du lister opp nettstedet ditt på denne måten, vil det gi deg et stort sted hvor tusenvis av mennesker vil bli introdusert til nettstedet ditt og linkene dine.

Bilder og grafikk er bra for det visuelle aspektet på websiden din. Dessverre kan ikke søkemotorer tolke dem (med mindre en bruker gjør et spesifikt bildesøk). Hvis du har et fantastisk bilde, må du sørge for at du har en fantastisk beskrivende teksttekst som passer til det. Hvis du er kjent med HTML, kan du bruke en «ALT» -kode for dette: den lar deg skrive en lang beskrivelse som du kan fylle ut med søkemotorvennlige nøkkelord.

Hvis du planlegger å trekke deg tilbake eller endre nettadressen, kan du prøve å bruke en 301-viderekobling. Denne koden er gunstig. 404- eller “Side ble ikke funnet” -koden kan være skadelig. En kode 301 vil fortelle de forskjellige søkemotorene dine hvor de skal overføre de gamle URL-ene posisjonen til søkemotoren.

Vellykket søkemotoroptimalisering kan oppnås ved å integrere et nettstedskart på nettstedet ditt. Dette gjør det mulig for søkemotorer å finne andre sider på nettstedet ditt enn hjemmesiden, og forbedrer dermed din tilstedeværelse på søkemotorer. Sørg for å koble hver side på nettstedet ditt til nettstedskartet ditt.

Mens du blir lagt merke til av søkemotorer, er det akkurat hva du vil gjøre, men husk at hovedmålet ditt skal være å tiltrekke seg nye lesere, ikke søkemotorer. Hold innholdet ditt relevant for interessene til de som besøker nettstedet ditt, og jungeltelegrafikk kan også hjelpe deg. Søkemotorer er gode, men forvent ikke at de skal gjøre alt arbeidet for deg!

Publiser innhold med så lite HTML-kode som mulig. Søkemotorer foretrekker sider som favoriserer faktisk innhold i stedet for tonnevis av HTML-kode. Faktisk rangerer de dem konsekvent høyere. Så når du skriver med SEO i tankene, hold koden enkel og konsentrer deg om å engasjere publikum gjennom ordene dine.

Unngå å bruke de samme søkeordene eller uttrykkene gjentatte ganger på nettstedet ditt ved å holde deg til en søkeordtetthet på 1-2 prosent. Søkemotorer vurderer dette stikkordet og spam, noe som skader rangering din mer enn hjelper det. I tillegg er innhold som har for mange av de samme nøkkelordene ikke veldig leservennlig for besøkende.

Ved å følge tipsene og rådene i denne artikkelen kan du generere mer webtrafikk til nettstedet ditt ved å lede trafikk gjennom søkemotorresultatene. Flertallet av nettrafikken blir for tiden filtrert gjennom søkemotorer, noe som gjør søkemotoroptimalisering til en viktig og viktig del av internettmarkedsføringsaktivitetene dine.